jueves, 21 de diciembre de 2017

El #JunrAFM ja es equip de PREFERENT A!!

El #JunrAFM, es va classificar ahir brillantment per jugar la segona fase de la competició a la màxima categoria ,on es trobarà amb rivals de la talla del Femení Sant Adrià, L'Uni Girona , El FC Barcelona Femení , El Bàsket Almeda, El CBF Cerdanyola,El Segle XXI i el CEJ L'Hospitalet, tot ells equips de segon any  , mentre que el nostre equip esta íntegrament format, per jugadores de primer any reforçat amb jugadores del Cadet A i C.
Després d'una brillant primera fase, l'equip dirigit a la banqueta per L'Albert Serrano i amb en Miki Hernández com a ajudant, s'ho va jugar tot a un únic partit vs. el CB LLeida a Tàrrega, on es va endur el partit i la classificació en guanyar per 47 a 43.
Tot una fita que col·loca el nostre club dins de l'elit i en un reduït grup de clubs que tenen tots els seus equips "Top" jugant a la màxima categoria possible. Volem felicitar a tots els integrants del cos tècnic, encapçalat pel nostre Director Tècnic i exjugador de Basquet ACB,Albert Illa i a totes les jugadores, per haver-ho aconseguit en tan poc temps..
A SEGUIR TREBALLANT I A GAUDIR-HO AL MÀXIM!
Categories x equip:
✅ #JunrAFM ▶️ Preferent A
✅ #CadAFM ▶️ Preferent A
✅#CadBFM ▶️ Interterritorial
✅#CadCFM ▶️ Preferent B
✅#InfAFM ▶️ Nivell A-1
✅#MinAFM ▶️ Nivell A-1

lunes, 11 de diciembre de 2017

I ja arriba el Nadal!

I ara que el Nadal s'apropa es temps de començar a preparar-nos per uns dies de Pau , Germanor i Felicitat en Família. És per això que des del club a partir d'avui ,ens guarnim a totes les nostres xarxes socials posant-li com cada any, el "Barret de Nadal" a la nostra Pilota FM perquè l'esperit Nadalenc comenci a impregnar-nos a tots ,Junta Directiva, Equips Tècnics , Jugadores i Famílies! 




viernes, 3 de noviembre de 2017

Comunicat Oficial

Desde el Femení Maresme,Club compromès amb els valors de la democràcia, la llibertat i l'autogovern de Catalunya, en junta directiva, acorda lamentar profundament les detencions del dia d'ahir i solidaritzar-se amb els afectats i les seves famílies.

Fermament creiem i defensem el diàleg com a solució al problema del nostre país i considerem que accions com les esdevingudes ahir a Madrid, no ajuden a una solució dialogada i pactada.

Fem una crida a la serenor i reiterem el nostre compromís amb les llibertats i valors democràtics que caracteritzen la nostra terra i a la nostra gent, per tots junts d'una manera pacifica, política i mantenint la nostra dignitat intacte, resoldre aquest
conflicte     
                                       



lunes, 30 de octubre de 2017

Gala d'Homenatge als Clubs de Catalunya del Mundo Deportivo




Gran èxit de la Gala d'Homenatge als clubs campions del nostre país, organitzada per 34 vegada consecutiva pel diari esportiu "El Mundo Deportivo" on més de 700 persones van retre homenatge a 271 clubs de Catalunya que van ser Campions la temporada passada.
Pel nostre club,i com a reconeixement a la feina feta en la promoció del bàsquet Femení i especialment pel Campionat d'Espanya Infantil aconseguit a la "Màgica" final de Marín a Galícia el passat mes de Juny, va rebre el premi en mans de la representant de la Diputació de Barcelona, el nostre DT i #leyendaACB Albert Illa.
Aquest premi ens reafirma en el nostre projecte on a través de la formació ,treballant #diferent i amb gent #diferent volem formar, disfrutar i competir a un alt nivell.
#Somfemenimaresme i #Somdiferents


Pots llegir mes en el següent enllaç

lunes, 23 de octubre de 2017

Avui us presentem al #PreminFM!



Avui i per últim, us presentem a l'equip més important del club, el #PreminFM. Important perquè les més petites són el nostre futur i són jugadores que des de l'inici, treballaran per ser i sentir-se #diferents, formant part d'un projecte de bàsquet on a través de la formació, treballant #diferent i amb gent #diferent , volem formar, disfrutar i competir a un alt nivell. L'equip tindrà com a primera entrenadora, a la Mariona Roig Jugadora de 2a Catalana i Copa Catalunya de la AE Boet, amb la María Campoy jugadora del #CadBFM com a ajudant i La Carme Font com a delegada d'equip

La plantilla esà formada per les següents jugadores:

1-Paula Quiros Requena
7-Elba Rubio Escartín
8-Miriam Cervan Campo
9-Marta Galán Lara
11-Andrea Sesma Pérez
12-Marta García Biamonti
13-Julia Mora Galeote
18-Laia Cervan Campo
23-Júlia Pérez Castellà

L'objectiu d'aquesta temporada segons l'entrenadora és : "sobretot que les meves jugadores s´ho passin bé i gaudeixin dels seus primers anys jugant a bàsquet, aprenent  tot fomentant el treball en equip ,introduint pas a pas conceptes tàctics i tècnics per començar a desenvolupar-se com a jugadores"

Ja ho saps! Si vols gaudir del teu esport preferit i vols ser i sentir-te #diferent vine a jugar amb nosaltres! T'esperem!

Més informació trucant al telèfon 620 717 768 o envia un mail a femeni.maresme.basquet@gmail.com

jueves, 19 de octubre de 2017

Avui us presentem al #InfCFM





L'equip entrenat pel nostre DT i #leyendaACB Albert Illa, torna aquesta any després de guanyar el campionat de Barcelona Mini l'any passat i comença la seva primera temporada de bàsquet infantil, amb La Sandra López Pascual com a segona entrenadora i La Chiso Okafor jugadora Campiona d'Espanya del #CadCFM ,com a delegada de l'equip


La plantilla està formada per les seguents jugadores

4- Mireia Casas Ferrero
7- Alegria Cirera Burset
8- Anna Iriso Wicijowski
00- Adama Badjie Coly
11- Laura Méndez Muñoz
12- Ariadna Paliz Jara
24- Nerea Sesma Pérez
28- Ivette Targarona Muñoz
32- Lucia Aixun Saenz Rubio
46- Aina Maynou Ventura


L'equip  amb 3 noves jugadores, reforça el bloc de la passada temporada , amb La Laura Méndez Muñoz de Palafolls, La Ivette Targarona de Mataró i La Mireia Casas provinent del Basquet CP La Roda. L'objectiu principal de l'equip  és segons el seu entrenador, l'exjugador de Lliga ACB Albert Illa: "Seguir desenvolupant el perfil físic i tècnic d'aquest grup de jugadores que te un gran futur , competint en una lliga que s'adapta molt bé al seu procés d'aprenentatge, augmentant el nivell d'exigència a partir de Gener, per obtenir els resultats esperants a mig termini"

A gaudir ,aprendre i disfrutar d'un any de bàsquet #diferent!

domingo, 15 de octubre de 2017

Avui us presentem al #MinAFM


L'equip que competirà aquest any a Nivell A, tindrà com a primer entrenador en Pau Ruzafa, Coordinador tècnic de Mini bàsquet del club i  actual jugador de lliga EBA del UBSA, i amb En Guillem Coll com a ajudant  i La Mariona Bonilla jugadora del #CadAFM, com a delegada de l'equip.

La plantilla està formada per les següents jugadores:

2- Alae Almazghar
4- Anna Bonilla Palma
7- Nuria Rubio Vidal
8- Jana Aubà Ribas
10- Paula Piqué Hernandez
11- Emma Pique Hernandez
13- Jana Navarrete Mateu
00- María López Duran
29- Lucia Cervan Campo
88- Mar Serradell Garcia Nieto


L'equip s'ha reforçat aquest any amb 4 noves jugadores: La Nuria Rubio de Mataró, La Alae Amazghar de Premia de Mar i La Maria López i Jana Navarrete de Pineda de Mar.L'objectiu principal d'aquesta temporada segons el seu entrenador, és "formar i educar a les meves jugadores, sent el màxim d'ambiciosos i autoexigents amb nosaltres mateixos, per créixer dia a dia tècnicament i individualment ,competint com a equip al màxim nivell possible"

A disfrutar i gaudir de l'últim any de Mini bàsquet , amb noves experiències i emocions!

lunes, 9 de octubre de 2017

Avui us presentem a L'#InfBFM




L'equip entrenat per En Jordi Garcia amb la Clara Fornés com a segona entrenadora , comença un any amb l'objectiu principal segons el seu entrenador de "créixer com a persones i jugadores, treballant a nivell individual i col·lectiu, esforçant-nos al màxim i sobre tot gaudir i aprendre competint"


La plantilla està formada per les següents jugadores:

3- Carlota Peñuela Hernández
6- Anna Pallás Prats
7-Andrea Sánchez Ibáñez
11- Ginette Serrano Hernández
12-Maria Martín Rodríguez
13-Jana Mora Galeote
15-Laia Gil Rabassa
18- Cristina Puig Viñales
23- Maria Sánchez Ibáñez
26-Mariona Floris Martín
41-Anna Borras Duarte
99-Carlota Plo Grau

L'equip amb un bloc central de 7 jugadores de Llavaneres s´ha reforçat aquest any amb 3 noves incorporacions L'Andrea i La Maria Sánchez de Vilanova del Vallès i la Ginnette Serrano de Canet de Mar

A gaudir d'un any ple d'emocions amb les companyes i l'equip tècnic!

domingo, 1 de octubre de 2017

Avui us presentem al #CadBFM



Torna l'equip de "Las Guerreras" , Subcampiones de Barcelona Infantil la temporada 2015-2016 i que complirà enguany, la seva segona temporada a #Interterritorial després d'un any d'aprenantatge i aclimatació a la categoria.Com a primer Entrenador comptarem amb L'Albert Serrano, entrenador també del #JunrAFM i amb una llarga experiència en clubs de basquet de formació i amb En Miki Hernández com a ajudant.

La plantilla està formada per les següents jugadores:

3-Sofía Badje Coly
5-Maria  Campoy 

7-Anna Elias Matute
8-Georgina Morató Domínguez
9-Laura Vázquez Estivill
10-Júlia Meléndez Ribas
11-Valèria Ballester Molina
12-Rocío Salmeron Martínez
13-Aina Jorge Montañes
15-Laia Gonzalez Larios
17-Eva Porta Sabaté
21-Hawa Balde Camara


L'equip ,que mantindrà el bloc que porta jugant juntes des d'Infantil amb el reforç de dues noves jugadores interiors, La Sofia Badje i la Hawa Balde, té com a objectius segons el seu entrenador, "Millorar individualment com a jugadores i equip, aprenent a superar moments difícils per créixer com a grup i sobre tot divertir-se aprenent i competint"

Molta sort i a gaudir d'un any on amb ganes ,il·lusió i treball tot és possible!

sábado, 30 de septiembre de 2017

Avui us presentem el #MinBFM!

L'equip tindrà com a primer entrenador a  En Miki Hernàndez  provinent del GeigUni  i amb La Neylan Vila jugadora del #CadAFM i Júlia Meléndez Jugadora del #CadBFM com a ajudants.

La plantilla  està formada per les següents jugadores:

5-Berta Albuicet Bou
6-Paula Plo Grau
7-Elba Rubio Escartin
8-Silvia Barrera Martínez
9-Marina Espona Gimenez
10-Aina Navarro López
11-Berta Navarro Català
12-Carla Garcia Biamonti
15-Alexia Barrios Feliu
19-Marta Galán Lara
22-María Quiros Requena
24-Ona Bravo Talle 
29-Lucia Cervan Campo
33-Maria Serra Badenas
88-Mar Serradell Garcia Nieto
ESCOLA-Anna Martínez 
ESCOLA-Júlia Dorca Cuadrado 

L'objectiu d'aquest any segons el seu entrenador i com no podia ser d'un altre manera es "Aprendre, creixer i disfrutar a la vegada que introduim conceptes de joc i técnica individual en els partits i  amb sessions de técnificació en els entrenaments per la millora individual i colectiva del grup"

A disfrutar i gaudir  d'un any d'aprenantatge i noves experiéncies!

martes, 19 de septiembre de 2017

Avui us presentem al #JunrAFM de Preferent




El nostre nou equip entrenat per L'Albert Serrano entrenador amb una llarga experiència en clubs de bàsquet de formació, tindrà com a ajudant a Miki Hernández provinent del GeigUni completant l'equip tecnic amb  en Jordi Horta com a Fisioterapeuta i recuperador i en Norbert de Haro com a preparador físic

L'equip que va aconseguir brillantment en un difícil grup, la plaça de preferent a les fases de classificació, està format per:


4- Vinyet Coma Xicol
7- Maria Campdepedros Martinez
8- Giulia Varona
11- Marta Borrás Duarte
12- Miranda Garrido Tribaldos
14- Marina Boza Soltero
21- Paula Corbalan Hernandez
23- Arica Begue Fernandez
24- Gina Camps Sorrosal

L'Objectiu d'aquest any segons el seu entrenador es " millorar técnicament i tàcticament, creant un escenari de joc on les meves jugadores puguin expressar-se i desenvolupar-se com a protagonistes del joc".
Molta sort i a gaudir d'un any ple de nous reptes!



lunes, 18 de septiembre de 2017

Avui us presentem al #CadAFM de Preferent





L'equip SubCampió de Catalunya Infantil i que va fer història participant per primera vegada pel club en un Campionat d'Espanya la temporada 2015-2016 entrant en el #Top5, complirà enguany la seva segona temporada a Preferent després d'aconseguir el darrer curs tots els seus objectius. Com a primer entrenador , comptarem amb l'Albert Serrano que serà l'encarregat de portar les nostres dues generacions #Top, 2001 i 2002 per treballant juntes, assolir els màxims objectius possibles.L'equip tècnic el completen , En Miki Hernández com a segon entrenador, En Mikel Puerto com ajudant ,la Sira Trawally com a delegada d'equip ,En Jordi Horta com a Fisioterapeuta i recuperador i En Norbert de Haro com a preparador físic

 La plantilla està formada per les següents jugadores:

4- Anna Palau i Pitarch
6- Cristina Galan Lara
8- Natalia Vettese Perez
9- Ariadna Garcia Baena
11- Marta García Fernandez
13- Claudia Villa Perales
14- Paula Salazar Palacios
16- Emma Trawally Porta
19- Elenea Navarrete Gómez
20- Mariona Bonilla Palma
30- Neylan Vila Delicado

L'Equip s'ha reforçat amb dues noves incorporacions mantenint el bloc que porta jugant junts desde Infantil de primer any. La Elena Navarrete provenent del Femeni Sant Adrià i La Claudia Villa provenet del CB Granollers  reforçaran respectivament el joc exterior i interior de l'equip.
L'objectiu d'aquest any segons el seu entrenador pasa "per construir i millorar l'equip a la primera fase de la temporada sumant partit rere partit per aspirar al màxim sense renunciar a res a partir del Gener"
Molta sort i a gaudir per quart any consecutiu d'una altra temporada competint al màxim nivell!


domingo, 17 de septiembre de 2017

Avui us presentem al #CadCFM de Preferent





L'equip Campió d'Espanya Infantil 2016-2017 que va conquerir el títol a la "màgica" final de Marín a Galícia ,seguirà entrenat pel nostre DT i #leyendaACB Albert Illa amb L'Eduard Meléndez com a segon entrenador i L'Aleix Illa com a delegat d'equip, encarregant-se de la preparació física En Norbert de Haro i en Jordi Horta com a Fisioterapeuta i recuperador.

La plantilla està formada per les següents jugadores:

4- Clàudia Garrido Tribaldos
5- Chiso Okafor
6- Alba Cortés Parera
7- Nahawa Diarra Berthe
8- Nhug Bosch Duran
10- Fanta Gassama Dansokho
11- Clàudia Parra Tejedor
12- Lucia Montalvo Aguila
13- Mar Lluch Díez
16- Sara Heras Flecha
88- Eva Casas
99- Maria Sánchez Molina 


L'equip ha mantingut tot el bloc amb una  única baixa  i la incorporació de L'Eva Casas provinent del Bàsquet CP La Roda d'Albacete. L'objectiu d'aquest any segons el seu entrenador el exjugador de bàsquet Albert Illa és: "fer-ho el millor possible, créixer molt com a equip competint a preferent, consolidant el bloc per l'any vinent tornar a competir per un Campionat d'Espanya, donant per altre banda, tot el nostra suport al Junior A i Cadet A per ajudar-los a aconseguir tots els seus objectius".
Molta sort i a gaudir d'un altre any competint al màxim nivell!

sábado, 16 de septiembre de 2017

Avui us presentem a L'#InfAFM de Nivell A.




L'equip entrenat per L'Eduard Meléndez de Sant Andreu de Llavaneres i En David Calderón de Sant Adrià de Besós, compta amb L'Albert Serrano com a preparador físic i En Jordi Horta com a  fisioterapeuta i recuperador.

La plantilla està formada per les següents Jugadores:

00- Aurea Carbonell
5- Mireia Casas 
6 - Davinia Ángel
8 - Anna Iriso Wicijowski 
11- Laia Sabaté Espuch
12- Lisa Lorenz Conrotto
13- María Morales Laguarda
16- Berta López Valdevira
17- Alexia Mena Coma
30- Carla Cegarra Olaya
46- Aina Maynou Ventura 


Després d'un any d'aprenentatge a Nivell A-2 la temporada passada, aquest any l'equip que ha mantingut el bloc central i ha reforçat el seu joc interior amb l'arribada d'una prometedora jugadora de Terrassa, la Davinia Angel, "te com a principal objectiu classificar-se entre els 3 primers a la fase inicial de la competició i mantenir la plaça a la màxima categoria, treballant i millorant dia a dia tant en l'aspecte tècnic com físic, per créixer com equip i ser capaços de lluitar fins l'últim segon contra qualsevol equip sense complexos" segons comenta el seu entrenador L'Edu Meléndez.
Molta sort i a gaudir d'un altre any al màxim nivell amb grans rivals!


domingo, 27 de agosto de 2017

Comença la Temporada 2017-18

Aquest cap de Setmana amb els partits de Classificació que disputaran el #JunrAFM i el #CadCFM per intentar  assolir una plaça a categoria Preferent, comença la competició en una temporada en la qual comptarem amb deu equips que us anirem presentant a mesura que comenci la fase regular.

Del 6 al de 10 de Setembre L'#InfCFM també disputarà les fases de Classificació per intentar aconseguir  una plaça a Nivell A en el seu primer any a la categoria Infantil.

A tots molta sort i a gaudir i competir fins al final!


Us esperem al Pabelló de Llavaneres per animar als nostres equips a aconseguir els seus objectius!



domingo, 23 de julio de 2017

#TecnobàsquetFemení2017 Día 8 Y último!

Último día y último entreno hoy en Sort para todas las participantes de nuestra primera edición del Campus.


Mezcla de sentimientos hoy para todos....para las jugadoras, para los entrenadores y monitores, para los miembros del staff..ha sido una semana llena de emociones...de sensaciones.... de duro trabajo...de cansancio... de alegrías y risas...de tristeza por tener que irnos en una semana donde todos y todas hemos disfrutado ,convivido, y sobre todo hemos enseñado y jugado a lo que más nos apasiona..EL BÁSQUET FEMENINO.


Desde la primera a la última jugadora... desde la más pequeña Carla Biamonti de la generación 2007 a la más mayor, Miranda Garrido del 2001 todas #diferentes y todas #especiales ,se han esforzado al máximo en cada entreno y actividad programada, y han hecho que para nosotros, haya sido muy fácil entrenarlas y convivir con  ellas durante toda la semana.


Cada una se llevará su propio recuerdo "especial", su "momento genial"  y su "amiga del alma" como nos hemos llevado todos nosotros.... y si al final cuando en la pista la próxima temporada les salga una jugada, anoten y piensen: "esto lo aprendí cuando estaba en el Campus del Femení Maresme en  Sort" y  sobre todo, cuando con el tiempo y recordando su paso por el campus les salga UNA INMENSA  SONRISA , NUESTRO OBJETIVO SE HABRÁ CUMPLIDO.








Muchas Gracias por confiar en nosotros
#TecnobàsquetFemení2017 #diferents




Entrega de Premios de la 1era Edición del #TecnobàsquetFemení en Sort


Equipación Universidad South Florida donado por Ari Pujol para Laura Montagut de Cervera i Lisa Lorenz de Barcelona


Premio al equipo Ganador  de las Actividades Complementarias: Las Minessota Lynx formado por Enma Trawally,Manuela Dorado, Elena Navarrete , Nahawa Diarra, Fanta Gassama, Anna Iriso, Laia Sabaté, Aina Maynou y Lucia Sáez




Ganadora Concurso HABILIDADES 2001-03: Nahawa Diarra de Mataró. Premio entregado por Director del campus Albert Illa


Ganadora Concurso HABILIDADES 2004-07:Maria Llacuna de Cervera. Premio entregado por Juli Climent
Ganadoras concurso TWO BALLS 2001-2003: Anna Palau de Sant Vicenç de Montalt y Elena Navarrete de Barcelona. Premio entregado por Francis J. Molina y Jordi casas     



Ganadoras concurso TWO BALLS 2004-2007: Jana Aubà de Mataró y Emma Piqué de St. Andreu de Llavaneres. Premio entregado por Sandra López y Pau Ruzafa

Ganadora concurso de TRIPLES: Aina Maynou de Cabrera de Mar. Premio entregado por Ari Sala


Ganadora concurso TIROS LIBRES: Aurea Carbonell de Vilassar de Dalt. Premio entregado por David Calderon






sábado, 22 de julio de 2017

#TecnoobàsquetFemení2017 Dia 7

Nos acercamos ya al final del campus y nuestras chicas ya empiezan a notar el cansancio acumulado de una semana de  doble sesión de entrenos.

Hoy aprovechando la presencia de Ari Pujol , todas las participantes han tenido la oportunidad de escuchar sus experiencias vividas como jugadora de básquet en una charla con ella  y Albert Illa junto a Carme Font. Albert i Ari han recordado su época de entrenador /Jugadora y  Ari Pujol ha respondido a todas las preguntas que le han realizado todas las asistentes.
"Que se necesita para llegar donde has llegado", " "Cual es tu mejor recuerdo", "Que diferencias hay entre el básquet USA Femenino y el Europeo", "Merece la pena tanto esfuerzo",  "Te ha gustado tu experiencia en la Universidad Americana", "En que época de tu carrera has disfrutado más".... son algunas de las preguntas que la jugadora de Mataró ha contestado a una audiencia que la escuchaba con mucha atención.



Seguidamente hemos iniciado las sesiones de trabajo centradas en el tiro en estático y en movimiento baja la atenta mirada y supervisión de los entrenadores y con una Ari Pujol enseñando sus trucos y disfrutando de los ejercicios con nuestras chicas. Como ella misma nos ha comentado " Realmente me siento como en mi época de jugadora de formación cuando acudía a estos campus y los disfrutaba a tope junto a mis compañeras..."




Por la tarde y ya con las jugadoras muy cargadas por el alto ritmo impuesto durante la semana hemos realizado una sesión suave con partidos 5x5 para mantener activas a todas las participantes.

Esta noche como última actividad nocturna tenemos preparado un #Escaperoom en el interior del  pabellón con muchas sorpresas que de buen seguro disfrutaran con fin de fiesta "discotequero"

Mañana última sesión con entreno "especial" preparado para las familias , entrega de premios a las ganadores de los concursos individuales  y sorteo de una equipación de la Universidad de South Florida donado por Ari Pujol!

Familias nos vemos mañana!
Hemos trabajado, hemos disfrutado y hemos mejorado!
#TecnobàsquetFemení2017 #diferents



viernes, 21 de julio de 2017

#TecnobàsquetFemení2017 Dia 6

A falta de dos días para la finalización del #Tecnobasquet seguimos trabajando y disfrutando.
Hoy segunda sesión de Rafting con las más pequeñas que han vivido una auténtica #aventura descendiendo un Noguera Pallaresa crecido bajo la lluvia.
Muchas caras de felicidad y emoción en todas las participantes que a buen seguro, se llevaran una experiencia muy especial con ellas.






Mientras tanto las más mayores. las jugadoras de la generación 2002 y 03, han realizado en la sesión matinal , un concurso de triples y un cuadrangular 5x5 en la pista central, en unos duelos muy competidos e igualados donde han saltado chispas.
 A estas alturas de la semana nos sigue sorprendiendo la motivación ,ganas e intensidad que todas las participantes ponen en cualquiera de los ejercicios programados. Hoy el espíritu competitivo de las dos generaciones, ha salido a relucir y como si les fuera un campeonato en ello, nos han hecho disfrutar viendo como "lo daban todo" en la pista intentando ganar los partidos.


Por la tarde ya con todo el grupo junto y divididos por posiciones en dos sesiones diferenciadas y grupos separados, las bases y aleros han realizado ejercicios específicos de su demarcación de juego al igual que las pivots. Este último grupo contando con la presencia de la  MVP del Último Campeonato de España Infantil , Fanta Gassama y Chiso Okafor que han sido una referencia para sus compañeras en los ejercicios programados.


Hoy además, hemos recibido con los brazos abiertos a Ari Pujol, jugadora entrenada por Albert Illa en su época de jugadora de minibásquet en el Mataró y que ha estado los últimos 4 años jugando en la liga Universitaria Americana, para volver y fichar con el Cadi-La Seu de LF1 donde jugará la próxima temporada.
Ari compartirá mañana sus experiencias en una charla con todas las asistentes al campus y  participará en las sesiones de trabajo en pista hasta el final del mismo.




Seguimos trabajando, seguimos mejorando, seguimos disfrutando
#TecnobàsquetFemení2017 #diferentes










jueves, 20 de julio de 2017

#TecnobàsquetFemení2017 Dia 5

Otra jornada más de trabajo hoy en Sort con doble sesión de entrenamiento. Esta vez con horarios, grupos y pistas reorganizados para dar algo más de descanso a las jugadoras .


En la sesión matinal hemos seguido trabajando  el bote con diferentes ejercicios. Cada día y cada sesión, los entrenadores van subiendo el listón y aumentando la dificultad de los ejercicios, respondiendo las chicas excelentemente a los retos y objetivos marcados para cada ejercicio.
Hemos acabado la sesión matinal con un concurso de Two-ball para las mas mayores y con partidos para fomentar la competición entre todo el grupo.


Después de una merecido descanso hemos procedido con las visitas programadas de la tarde visitando el museo de Sort y sus mazmorras.


Por la tarde hemos reanudado la sesión de trabajo con ejercicios específicos de espalda con 1x0 introduciendo diferentes trabajos de recepción, enfrentamiento  y finalizaciones. Otra intensa sesión donde las chicas no dejan de sorprendernos por su implicación y ganas en cada uno de los ejercicios


Esta noche, si el tiempo nos los permite,  asistiremos a un "Open de Rafting Nocturno" amenizado con música en directo y DJ! Actividad que seguramente disfrutaran las más mayores del grupo.


Seguimos trabajando, seguimos mejorando, seguimos disfrutando
#TecnobàsquetFemení2017 #diferentes







miércoles, 19 de julio de 2017

#TecnobásquetFemení2017 Dia 4

Cuarto día de trabajo justo en la mitad del programo, en un día pensado para descargar físicamente y mentalmente a las chicas que llevan ya días de esfuerzo físico importante combinado con una temperatura elevada.


Hoy las jugadoras "mayores" de la generación 2002 y 2003 han disfrutado de una actividad de aventura durante toda la mañana, realizando Rafting junto a los monitores seleccionados para ello, divirtiéndose y pasándolo en grande.


Por otra parte el resto del grupo ha realizado una sesión matinal basada en juegos y "Two- Balls" disfrutando del buen ambiente reinante entre todas ellas y realizando una visita guiada al finalizar a la Queseria "Tros de Sort" , incluyendo una degustación de quesos artesanales.


Después de un merecido descanso , hemos re-iniciado la sesión de tarde con un alto ritmo de ejercicios, dividiendo a los grupos por edades , trabajando el bote en estático y en dinámico en situaciones de juego con diferentes variantes incluyendo driblings y finalizaciones.
Una sesión que han disfrutado tanto las jugadoras como los entrenadores por la predisposición y ganas de trabajar de las chicas después de una mañana de diversión.


Así mismo hemos recibido la visita del Alcalde de Sort ,Raimon Monterde y del Presidente del CB Sort Pallars Sobirà, junto a nuestro presidente Jordi Fornes y el director del #TecnobásquetFemení Albert Illa,y  que nos han expresado la alegría y satisfacción de poder tener en una Población como Sort un Campus de tan alto nivel.






Esta noche toca ensayo para preparar el "Flashmob" del Campus para que  sea todo un éxito!


Además,Durante la cena hemos aprovechado para felicitar a LUCIA LLAVERIA en el día de su cumpleaños por los 13 años cumplidos!






Seguimos trabajando, seguimos mejorando, seguimos disfrutando
#TecnobàsquetFemení2017 #Diferentes





martes, 18 de julio de 2017

#TecnobàsquetFemení2017 Dia 3

Otro día más de trabajo en Sort. Con otra jornada de temperaturas elevadas , el grupo de chicas lo ha sabido sobrellevar esforzándose al máximo en doble sesión de trabajo.


Por la mañana ,con las rotaciones previstas de entrenadores, hemos seguido trabajando Técnica Individual, donde seguimos observando el alto nivel técnico de la mayoría de jugadoras que forman parte del campus.


Por la tarde y teniendo en cuenta la carga de trabajo acumulado, hemos realizado un concurso de habilidad para todos los grupos y edades en un pista especialmente preparada para ella, con diferentes obstáculos  y ejercicios.


Siguiendo con el programa de actividades previstos, una vez finalizada la sesión de tarde, todas han tenido tiempo de preparar  sus actuaciones  en la "Gala Factor X" donde hemos pasado todos una divertida velada, sobretodo con los bailes y las imitaciones de los entrenadores y monitores preparadas por las chicas.


Mañana, toca sesión #diferente con una menor carga de trabajo y diversión asegurada con  actividad de Rafting en el Río  Noguera Pallaresa!


Seguimos trabajando, seguimos mejorando, seguimos disfrutando....
#TecnobàsquetFemení2017 #diferente









lunes, 17 de julio de 2017

#TecnobásquetFemení2017 Dia 2

Segundo día de trabajo hoy en Sort, con temperaturas mas agradables que invitaban a desarrollar  una mejor actividad física.
Las chicas se van conociendo cada día más y entre ellas empieza a notarse una excelente sintonía.



Los entrenadores empiezan a conocerlas mejor y a identificar sus puntos fuertes y débiles para mejorar la dinámica de trabajo.


Hoy en dos sesiones , se han realizado  especialmente por la mañana, ejercicios de Técnica individual  ,algunos con oposición para dar más ritmo e intensidad.
Por la tarde hemos trabajado  Técnica específica según demarcación de juego, concentrándonos en los movimientos y ejercicios únicos de cada posición.


Las chicas según palabras del Director del campus Albert Illa "Están mostrando una predisposición y ganas de mejorar encomiable y además disfrutando y pasándolo bien ".


Todo ello combinado con las actividades de recreo preparadas para que desconecten, se relajen y disfruten del lugar y de sus compañeras. Hoy chapuzón en la piscina y Visita guiada a los sitios más emblemáticos de Sort.


Seguimos Trabajando, seguimos mejorando, seguimos disfrutando... #TecnobàsquetFemení2017 #Diferent





domingo, 16 de julio de 2017

#TecnobàsquetFemení2017 Dia 1

Y por fin llego el día! El primero de una semana donde Jugadoras #diferentes de distintos lugares de España (Málaga, Albacete, Cervera,Igualada...) compartirán junto a muchas jugadoras de nuestro club (entre ellas 8 Cadetes Preferente A y el equipo casi al completo, Campeón de España en la "Mágica" final de Marin) vivencias , aventuras y sobre todo básquet, mucho básquet de la mano del Director del Campus y DT FM Albert Illa y el grupo de entrenadores, Jordi Casas, Francis Molina, Juli Climent,David Calderon, Pau RuzaFa, Sandra López,Ari Sala y el staff de Monitores dirigido por Laura Biamontti y Carme Font junto a Mariona Roig y Clara Fornés


Día de Presentaciones, normas básicas, entrega de equipaciones y foto de familia para empezar la primera sesión de entreno.Una sesión donde por grupos de nivel y edad se irán conformando los distintos niveles de trabajo y tecnificación













Foto de Familia en el Pabellón antes de empezar a trabajar




Y empezamos!!


Merecida cena después de la primera sesión




Y como es el primer dia, porque no disfrutar también de la primera noche? #Notodoesbasquet!









Mañana seguimos! Más y mejor en un #CampusDiferente












martes, 4 de julio de 2017